Ελλάδα

Ζέρβας: «Αντετοκούνμπο ή 7ος ξένος, από τη στιγμή που μένει ο Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του μπασκετικού Ολυμπιακού, Νίκος Ζέρβας.

Το παρασκήνιο γύρω από τη διαφαινόμενη παραμονή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό και τις επόμενες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν ανέλυσε ο Νίκος Ζέρβας στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι μία εξέλιξη που είχε αρχίσει να διαφαίνεται τις τελευταίες μέρες, αυτή της παραμονής του Βεζένκοφ. Χθες τα σημάδια έντονα μέχρι το σημερινή ενημέρωση. Συζητούσαν τον ρόλο του και τα χρήματα, αλλά ποτέ δεν έγινε κίνηση. Με τις τελευταίες μεταγραφές που έκαναν οι Κινγκς, δεν χρειαζόταν το τουίτ του πολύ καλού συναδέλφου του Σακραμέντο, για να καταλάβουμε τι γίνετια. Οι θέσεις στα φόργουορντ είχαν κλείσει.

Στο ΝΒΑ δεν μπορούν να υπερβούν τα μπάτζετ, εκτός και αν είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και παράλληλα πληρώνεις φόρο πολυτελείας. Κάπως έτσι αποφασίστηκε να μην γίνει κίνηση για τον αποκτήσουν. Θεωρητικά υπάρχει περιθώριο να γίνει χρήση της οψιόν, αλλά αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι είναι τελειωμένη υπόθεση και ο Βεζένκοφ θα παίξει στον Ολυμπιακό
», ανέφερε για το θέμα του MVP της φετινής Basket League και της καλύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκας.

Για τις επόμενες κινήσεις που αναμένεται να κάνουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας, υπογράμμισε: «Λύνοντας αρκετά προβλήματα, πέρα από την εγνωσμένη αξία του, είναι και το ελληνικό διαβατήριο. Αν έφευγε ο Βεζένκοφ, θα έμενε με τέσσερις Έλληνες. Με την παραμονή του Σάσα, μένει άλλη μία κίνηση από εκείνες που λέμε “δωδεκαδάτες”. Δεν αποκλείω να είναι πάλι ξένος, αν δεν προχωρήσει εκ νέου το θέμα του Κώστα Αντετοκούνμπο και αν βρεθεί η χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις. Ή θα πάρει έναν ξένο, αν δεν πάρει τον Αντετοκούνμπο, που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ευρωλίγκα στο εξωτερικό. Παράλληλα, δεν χρειάζεται να κάνει κάτι τρομερό και φοβερό για την ενίσχυση του ρόστερ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x