Ελλάδα

Σε προχωρημένες επαφές με τον Μπράντον Νάιτ η ΑΕΚ Betsson BC!

Κοντά στην ολοκλήρωση μιας σημαντικής μεταγραφικής κίνησης είναι η ΑΕΚ Betsson BC, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 32χρονο Αμερικανό γκαρντ, Μπράντον Νάιτ.

Έτοιμη να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, μπαίνοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο 2024, είναι η ΑΕΚ Betsson BC!

Μετά την απόκτηση του Τζόρνταν Μόργκαν, ο οποίος ήρθε να καλύψει το κενό του Εμφιόντου Καμπενγκέλε, η «Ένωση» βρίσκεται στην αγορά και για τον αντικαταστάτη του Μπεν ΜάκΛεμορ, θέλοντας να γεμίσει την περιφερειακή της γραμμή με έναν έμπειρο κόμπο γκαρντ.

Σε περίοπτη θέση στη λίστα των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες το όνομα του Μπράντον Νάιτ, ο οποίος και αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση αθλητή για την ενίσχυση των θέσεων στα γκαρντ, καθώς μιλάμε ουσιαστικά για έναν δεινό σκόρερ με τεράστια εμπειρία από το ΝΒΑ.

Μάλιστα, η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την πλευρά του 32χρονου Αμερικανού, με τις όποιες εξελίξεις για έναν πιθανό «γάμο» να αναμένονται σύντομα.

Ο Μπράντον Νάιτ είχε επιλεχθεί στο Νο.8 στο ντραφτ του 2011, κερδίζοντας εκείνη τη σεζόν και μια θέση σητν κορυφαία ρούκι πεντάδα του ΝΒΑ.

Στα εννέα χρόνια που βρέθηκε στα παρκέ της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη φόρερε τις φανέλες των Πίστονς, Σανς, Ρόκετς, Καβαλίερς, Μάβερικς και Μπακς, όντας συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο τη διετία, 2013/15.

Στην καριέρα του στο ΝΒΑ, μέτρησες 14 πόντους, 3,9 ασίστ και 3,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 451 παιχνίδια της regular season, έχοντας 35% ποσοστό στο τρίποντο και 45% στα δίποντα. Τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στο Πουέρτο Ρίκο με τη φανέλα των Piratas de Quebradillas.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x