Ελλάδα

Φοβερό στατιστικό: Η ΑΕΚ Betsson είναι η καλύτερη επίθεση και η δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος!

Η ΑΕΚ Betsson ολοκλήρωσε τους δύο πρώτους γύρους της Stoiximan Basket League έχοντας την καλύτερη επίθεση, αλλά και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα μεταξύ όλων των ομάδων!

Αν υπάρχει μία λέξη που χαρακτηρίζει την ΑΕΚ Betsson της φετινής σεζόν, αυτή είναι «αστάθεια».

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν μερικές καλές εμφανίσεις μέσα στη σεζόν, έδειξαν ανταγωνιστικοί σε ματς κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και τον Παναθηναϊκό AKTOR, ωστόσο ολοκλήρωσαν τους δύο πρώτους γύρους της Stoiximan Basket League εκτός εξάδας και θα παίξουν για μια θέση στα playoffs μέσω των playouts.

Μάλιστα, υπάρχει ένα εντυπωσιακό στατιστικό, που αποτυπώνει με ξεκάθαρο τρόπο την έλλειψη ισορροπίας στην Ένωση. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ Betsson ολοκλήρωσε τους δύο πρώτους γύρους, έχοντας την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 86,8 πόντους κατά μέσο όρο, πάνω και από τους δύο «αιώνιους».

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Ηλία Ζούρου (και νωρίτερα του Ζοάν Πλάθα) δεν κατάφερε να βελτιώσει την αμυντική της επίδοση, με αποτέλεσμα να έχει και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα σε ολόκληρη τη λίγκα, δεχόμενη 86,3 πόντους ανά παιχνίδι, σχεδόν δηλαδή όσους πετυχαίνει στην επίθεση!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x