Ελλάδα

ΑΕΚ Betsson: Δεσμεύτηκε για λύση στη συνάντηση με τους παίκτες ο Αγγελόπουλος

Προς εκτόνωση -τουλάχιστον προς το παρόν- δείχνει να βαίνει η κατάσταση στην ΑΕΚ Betsson. Στη συνάντηση με τους παίκτες ο Μάκης Αγγελόπουλος δεσμεύτηκε για πληρωμή ενός από τους δυο μήνες οφειλομένων.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Λύση έστω και προσωρινού χαρακτήρα στην ΑΕΚ Betsson δεσμεύτηκε ότι θα δώσει ο Μάκης Αγγελόπουλος.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, οι παίκτες απείχαν από τις ομαδικές προπονήσεις λόγω οφειλών και γι’ αυτόν τον λόγο προγραμματίστηκε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη.

Σε αυτή λοιπόν ζήτησαν να πληρωθεί ο ένας από τους δυο μήνες που τους οφείλονται για να κατέβουν στο προσεχές ματς με το Λαύριο.

Κάτι που αποδέχθηκε ο επικεφαλής της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, προχωρώντας στη δέσμευση ότι την Παρασκευή θα γίνει η σχετική πληρωμή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x