Ελλάδα

«Βλέπει» Σέστινα για ψηλό η ΑΕΚ

Ο Νέιτ Σέστινα, παίκτης του Στέφανου Δέδα πέρσι στη Χάποελ Χολόν, είναι στα υπόψη της ΑΕΚ για την ενίσχυση στη ρακέτα.

Τη στιγμή που η ΑΕΚ περιμένει την απάντηση του Άντονι Μπράουν έχοντας stand by τον Έρικ Γκριν για την ενίσχυση στην περιφέρειά της με έναν καλό σουτέρ και σκόρερ, κοιτάζει και για ψηλό. Οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του Νέιτ Σέστινα για να δυναμώσουν στη front line τους.

Πρόκειται για τον 24χρονο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2,06μ.), με τον οποίο συνεργάστηκε το τελευταίο τρίμηνο της περασμένης σεζόν ο Στέφανος Δέδας στη Χάποελ Χολόν. Ο απόφοιτος του Κεντάκι, που δεν έγινε ντραφτ και είχε ένα πέρασμα από τους Νετς χωρίς να αγωνιστεί (έπαιξε για 7 ματς στην G League), είχε σε 19 ματς με την ομάδα του Ισραήλ 12,1 πόντους (38,2% στα τρίποντα), 3,9 ριμπάουντ, 1,1 ασίστ, 0,8 κλεψίματα και 0,4 τάπες σε 25 λεπτά κατά μέσο όρο.

Το καλοκαίρι υπέγραψε στην Μπελεντίγεσι Ντενιζλί, αλλά δεν έχει ικανοποιήσει έχοντας 5,8 πόντους (45,5%) και 2,2 ριμπάουντ σε 19,8 λεπτά.

Aν αποκτηθεί, πιθανότατα θα υπάρξει αντικατάσταση ενός εκ των ξένων ψηλών που υπάρχουν στο ρόστερ, με τον Έρικ Γκρίφιν (που δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο με την Τρεβίζο) επικρατέστερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x