Ελλάδα

ΑΕΚ: Εκτός ο Μπράις με ΠΑΟΚ, μέσα ο Τάκερ

Ο Ρέιτζον Τάκερ θα κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα στον σημερινό αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για τα playoffs.

Ο Ρέιτζον Τάκερ θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την ΑΕΚ στην Stoiximan GBL στον σημερινό δεύτερο αγώνα για τα playoffs απέναντι στον ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι» (17:00).

Ο Ντράγκαν Σάκοτα αποφάσισε να δώσει χρόνο στον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος θα πάρει στο ρόστερ τη θέση του MVP της νίκης επί της Ναντέρ, Σι Τζέι Μπράις. Εκτός είναι και ο Γιόσουα Ομπιέσε.

Έτσι η εξάδα των ξένων της ΑΕΚ σήμερα θα αποτελείται από τους Πρέντις Χαμπ, Χάντερ Χέιλ, Ρέιτζον Τάκερ, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Ρέικουαν Γκρέι και Γκραντ Γκόλντεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x