Ελλάδα

ΑΕΚ για Δρακόπουλο: «Ν’ ανασκευάσει σε 24 ώρες, αλλιώς… δικαστήριο»

Την πρόθεσή της να κινηθεί δικαστικά εναντίον του προέδρου της ΚΑΕ Ηρακλής, αν δεν ανασκευάσει τις δηλώσεις περί «πρωταθλήτριας των BAN», ξεκαθάρισε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Την οργισμένη αντίδραση της ΑΕΚ προκάλεσαν οι δηλώσεις του Θεόδωρου Δρακόπουλου. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ηρακλής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην «Ένωση», αναφέροντας τη ως «πρωταθλήτρια των BAN».

Η «Ένωση» λοιπόν από την πλευρά της απάντησε άμεσα, καλώντας τον ν’ ανασκευάσει τα λεγόμενά του, σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι καλεί τον κο. Θεόδωρο Δρακόπουλο, Πρόεδρο του φίλου Σωματείου του Ηρακλή (ΚΑΕ), ν’ ανασκευάσει εντός 24 ωρών τις δηλώσεις, τις οποίες φέρεται να έκανε εναντίον της Ομάδας μας σε Ραδιοφωνικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Σε άλλη περίπτωση, η ΑΕΚ BC θα κινήσει τις διαδικασίες κατάθεσης αγωγής και μηνύσεως εναντίον του διεκδικώντας ηθική αποζημίωση.

Έχουμε γνωστοποιήσει προ πολλού, ότι το διάστημα της ανοχής μας σε δόλιες και αήθεις επιθέσεις που συκοφαντούν τον Οργανισμό και την ομάδα έχει πλέον παρέλθει και οι συκοφάντες, θα οδηγούνται ενώπιον της αστικής και ποινικής δικαιοσύνης.

H ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι και αυτή η αποζημίωση, που προτίθεται να διεκδικήσει από τον ανωτέρω παράγοντα πρόκειται στο σύνολό της να εισφερθεί ως δωρεά στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, Αναρρωτήριο Πεντέλης - Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x