Ελλάδα

ΑΕΚ για Μαυροειδή: «Θα παίξει και στο νέο μας σπίτι»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής θα αγωνιστεί με την ΑΕΚ και στο νέο της γήπεδο και εν συνεχεία θα αναλάβει πόστο στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.

Στοπ στα σενάρια περί απόσυρσης του Δημήτρη Μαυροειδή από την ενεργό δράση έβαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Ένωσης, Γιώργος Νικολάου, ο 34χρονος σέντερ έχει αποφασίσει να αγωνιστεί και στο νέο σπίτι της στα Άνω Λιόσια και εν συνεχεία θα ξεκαθαρίσει αν θα κρεμάσει τα παπούτσια του ή όχι.

Από ‘κει και πέρα, στον Μαυροειδή αναμένεται να προταθεί πόστο στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ και πιθανότατα θα αναλάβει ρόλο τιμ μάνατζερ.

Αναλυτικά το μήνυμα του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΑΕΚ:
«Προσώρας, έχουμε μυαλό και καρδιά ΜΟΝΟ για την πιο μεγάλη στιγμή της σύγχρονης Ιστορίας μας. Κι αυτή η στιγμή φτάνει. Λίγες ημέρες έμειναν. Σε ό,τι αφορά στο οργανωτικό πλάνο της νέας ΑΕΚ αυτό θα ανακοινωθεί στην ώρα του. Σε ό,τι αφορά στον Μαυροειδή, στην ταπεινότητά μας “αποκάλυψε”, πριν από ημέρες, ότι θα παίξει σίγουρα ΚΑΙ στο καινούριο μας “σπίτι”. Σε κάθε περίπτωση, η όποια απόφαση για το μέλλον του θα ληφθεί από τον ίδιο, τον προπονητή, την ΑΕΚ, όταν εκείνος αποφασίσει κάποτε να σταματήσει. Την επόμενη εβδομάδα... τα σπουδαία...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x