Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή περιμένει την ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο κλειστό της Γλυφάδας για την 25η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
O Ντράγκαν Σάκοτα δεν προχώρησε σε καμία αλλαγή, διατηρώντας την ίδια δωδεκάδα που έχει χρησιμοποιήσει στα τελευταία παιχνίδια. Αυτό σημαίνει πως παραμένει σταθερή και η εξάδα των ξένων.
Εκτός έμεινε ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ως έβδομος ξένος, με την τεχνική ηγεσία να επιλέγει τη δοκιμασμένη συνταγή.
Την εξάδα των ξένων αποτελούν οι Γκρέι, Μπράουν, Φίζελ, Λεκαβίτσιους, Νάναλι και Μπάρτλεϊ, οι οποίοι αναμένεται να σηκώσουν και το μεγαλύτερο βάρος στην αναμέτρηση της Γλυφάδας.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






