Ελλάδα

«Πάρτι» της ΑΕΚ κόντρα στον Ιωνικό

Εύκολη επικράτηση της ΑΕΚ επί του Ιωνικού με σκορ 92-75, συνεχίζει σε τροχιά play-offs.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η ΑΕΚ κόντρα στον Ιωνικό στα Άνω Λιόσια, καθώς οι γηπεδούχοι εξ αρχής επέβαλαν τον ρυθμό τους και δεν άφησαν σε καμία περίπτωση τους αντιπάλους του να πιστέψουν στην διεκδίκηση της νίκης.

Η ΑΕΚ ανέβηκε στο 8-9 ρεκόρ και κοιτάει να βελτιώσει την θέση της στον βαθμολογικό πίνακα, γεγονός που το οφείλει σε σημαντικό βαθμό στην αψεγάδιαστη εμφάνιση του Κίνο Κολόμ των 24 πόντων και των 7 ασίστ.

Από πλευράς Ιωνικού διασώθηκε μόνο ο Μουσταφά που σημείωσε 19 πόντους, ενώ παραμένει τελευταίος με 3-13 ρεκόρ στην μάχη της παραμονής.

Το ματς

Από την πρώτη κιόλας περίδο η ΑΕΚ μπήκε αποφασισμένοι να ελέγξει τα ηνία της αναμέτρησης και με τον Κίνο Κολόμ να οργανώνει κάθε επίθεση της «Ενώσης», η διαφορά ήταν σχεδόν πάντα διψήφια. Η περίοδο έκλεισε στο 26-19.

Στο δεύτερο ο Ιωνικός κατάφερε να πλησιάσει στους πέντε πόντους, όμως μέχρι εκεί στάθηκε ανταγωνιστικός. Η ΑΕΚ γρήγορα ανέβασε την διαφορά μέσω της ορθής κυκλοφορίας της και αποτελεσματικότητάς της στα σουτ που επιχείρησε. Το ημίχρονο έκλεισε με 47-39.

Όσο και αν προσπάθησε ο Μουσταφά για τον Ιωνικό, η ομάδα του Στέφανου Δέδα πατούσε το γκάζι και δεν δεν έβλεπε... πίσω της. Έφτασε την διαφορά ακόμα και στο +24 (73-49) με αποτέλεσμα η συνέχεια να χαρακτηρίζεται ως διαδικαστική.

Η τελευταία περίοδος θύμισε μία μικρή προπόνηση για τις δύο ομάδες, καθώς κανένας δεν είχε την διάθεση, την θέληση ή την ανάγκη να ανεβάσει την ένταση και έτσι ο ηλεκτρονικός πίνακας έγραψε 92-75 υπέρ της ΑΕΚ

Δεκάλεπτα: 26-18, 47-39, 73-51, 92-75

Δείτε την στατιστική του αγώνα εδώ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x