Ελλάδα

Κοντά σε συμφωνία με Κουζμίνσκας η ΑΕΚ!

Σύμφωνα με λιθουανικό δημοσίευμα, η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά σε μία σημαντική κίνηση, αφού πλησιάζει σε συμφωνία με τον έμπειρο φόργουορντ Μιντάουγκας Κουζμίνσκας!

Πολύ κοντά σε μία μεγάλη κίνηση φαίνεται πως βρίσκεται η ΑΕΚ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου Λιθουανού δημοσιογράφου Ντονάτας Ούρμπονας, η «Ένωση» βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, πολύπειρου φόργουορντ με παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο και παρελθόν στην Ελλάδα!

Ο 33χρονος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Καρσίγιακα, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, όπου μέτρησε 14 πόντους και 5,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, με 42% στα τρίποντα. Στην καριέρα του έχει περάσει από ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου, όπως η Ζάλγκιρις, η Μάλαγα, η Αρμάνι Μιλάνο, οι Νιου Γιορκ Νικς, αλλά και ο Ολυμπιακός.

Παράλληλα, αποτελεί πάντοτε κομβικό κομμάτι της εθνικής Λιθουανίας, με την οποία έχει κατακτήσει δύο ασημένια μετάλλια σε Ευρωμπάσκετ. Μάλιστα, βρίσκεται στην προεπιλογή της «λιέτουβα» και για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Πρέπει να σημειωθεί, επίσης, πως ο παίκτης δεν είναι άγνωστος στον Ζοάν Πλάθα. Κάθε άλλο, αφού έχουν συνεργαστεί τη σεζόν 2012-13 στη Ζάλγκρις, αλλά και από το 2013 ως το 2016 στη Μάλαγα!

Με αυτή την κίνηση, η ΑΕΚ θα προσθέσει στο ρόστερ της έναν πολύ έμπειρο παίκτη, με ικανότητα να απειλείσει από μακριά αλλά και να παίξει με πλάτη στο καλάθι, ανεβάζοντας κατακόρυφα το επίπεδό της στις θέσεις των φόργουορντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x