Ελλάδα

Δέδας: «Δεν υπήρχε τρόπος να χάσουμε σήμερα, θέλουμε σουτέρ και ενεργητικό ψηλό»

Στην ιστορική νίκη της ΑΕΚ επί της Λάρισας αναφέρθηκε ο Στέφανος Δέδας, με τον τεχνικό της «Ένωσης» να σημειώνει και τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του.

Δεν υπήρχε τρόπος για να χάσει η ΑΕΚ κόντρα στη Λάρισα, όπως υποστήριξε ο Στέφανος Δέδας, μετά την ιστορική νίκη (81-69) της «Ένωσης» στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Ο προπονητής του «δικεφάλου» δήλωσε περήφανος για τους Έλληνες παίκτες του, συμπληρώνοντας ότι η ομάδα του χρειάζεται έναν σουτέρ και έναν ενεργητικό ψηλό.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Στέφανου Δέδα στην κάμερα της EΡT:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Μπορώ να πω ότι δεν υπήρχε τρόπος να χάσουμε σήμερα. Ήμασταν λίγο αγχωμένοι, παίζαμε εναντίον του εαυτού μας. Πολύ σημαντική στιγμή σίγουρα για την ιστορία της ΑΕΚ. Ήταν το πρώτο επίσημο ματς στο γήπεδό μας, έπρεπε να κερδίσουμε, δεν υπήρχε plan b. Το ελέγξαμε το ματς αμυντικά, παρότι έχουμε πρόβλημα στο σκορ με την απουσία και του Ανγκόλα. Καταφέραμε να σκοράρουμε 81 πόντους. Είμαι περήφανος κυρίως για τους Έλληνες παίκτες που δώσανε ότι έχουν -αμυντικά πρώτα-, είναι σημαντικό να χτίσουμε ελληνικό κορμό ξανά στην ΑΕΚ.

Ο Μάνι αποχώρησε για προσωπικούς λόγους, ο Ανγκόλα είχε θέμα τραυματισμού. Είδαμε από το κομμάτι της προετοιμασίας ότι χρειαζόμασταν έναν ενεργητικό ψηλό, προσθέσαμε τον Χάμερ. Έρχεται αύριο και είμαστε σε επαφή με τη διοίκηση και για άλλη ενίσχυση. Θέλουμε σίγουρα έναν σουτέρ ακόμα και έναν ενεργητικό ψηλό. Χωρίς να έχω παράπονο από κάποιον, απλώς να πλαισιώσουμε το ρόστερ. Σήμερα ο Φιλιππάκος, τον οποίο ο κόσμος μπορεί και να μην τον ξέρει, έκανε εξαιρετικό ματς. Είναι δύσκολο σταυρόλεξο, σε δύο εβδομάδες η ομάδα θα έρθει στην τελική της μορφή και θα παίξουμε ακόμα καλύτερα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x