Ελλάδα

Ο σοκαριστικός τραυματισμός που είχε υποστεί στο μάτι ο νέος άσος της ΑΕΚ

Ο νέος άσος της ΑΕΚ, Ακίλ Μίτσελ, είχε υποστεί έναν σοκαριστικό τραυματισμό στο μάτι όταν έπαιζε στη Νέα Ζηλανδία.

Ο Ακίλ Μίτσελ, που ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ το πρωί της Τρίτης, διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο βιογραφικό, αλλά σε αυτό περιλαμβάνεται και ένας σοκαριστικός τραυματισμός που ευτυχώς δεν του άφησε κατάλοιπα.

Ο Παναμέζος πάουερ φόργουορντ/σέντερ τον Ιανουάριο του 2017, όταν αγωνιζόταν στους Μπρέικερς της Νέας Ζηλανδίας, είχε περάσει μια περιπέτεια σε έναν αγώνα της ομάδας του. Σε μια διεκδίκηση της μπάλας και από ένα άτσαλο χτύπημα αντιπάλου, κινδύνεψε να χάσει το μάτι του, το οποίο βγήκε από την κόγχη! Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο και ευτυχώς με τις απαραίτητες κινήσεις των γιατρών δεν υπέστη κάποια μόνιμη βλάβη στον οφθαλμό του.

Ο ίδιος τότε είχε περιγράψει το περιστατικό. «Ένιωθα με το χέρι μου το μάτι μου στην άκρη του προσώπου μου. Και μπορούσα ακόμη να βλέπω από το μάτι αυτό. Σκεφτόμουν ότι έπαθα κάτι κακό, αλλά ήταν μια εμπειρία που ένιωθα σαν να βρισκόμουν αλλού. Στο ασθενοφόρο μού έδωσαν ένα παυσίπονο και κάποιες σταγόνες για το μάτι και τότε το ένιωσα να επιστρέφει στη θέση του. Ήταν ένα παράξενο αίσθημα. Ένιωθα τόσο καλά που μπορούσα να ανοιγοκλείσω ξανά τα μάτια μου, κάτι που είναι τρελό αν το σκεφτείς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x