Ελλάδα

Οπαδός της ΑΕΚ δωρίζει 60 διαρκείας σε ανέργους και φοιτητές!

Ένας εύπορος οπαδός της ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία να αγοράσει 60 κάρτες διαρκείας, προκειμένου να τα χαρίσει σε άνεργους ή φοιτητές που υποστηρίζουν την ομάδα.

Σε μία σημαντική πρωτοβουλία προχώρησε ένας εύπορος οπαδός της ΑΕΚ.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας από τη Μύκονο, ο οποίος δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί το όνομά του, πήρε την απόφαση να αγοράσει 60 εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2023/24, συνολικής αξίας 15.000 ευρώ, και να τα δωρίσει σε άνεργους ή φοιτητές φιλάθλους της Ένωσης, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα προμηθευτούν από μόνοι τους.

Αναλυτικά η ανακοίωνση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Πριν από 2 χρόνια ήταν μία νίκη των «νεοΜοϊκανών» της ελλιπούς «Βασίλισσας» επί του Περιστερίου, που αφύπνισε τη βαθιά «κιτρινόμαυρη» συνείδησή του, σε περίοδο υγειονομικής κρίσης.

Στην εφετινή περίοδο, η υπέρβαση στις κινήσεις του Καλοκαιριού σε περίοδο αυτοεξυγίανσης, όπου οι συνθήκες απαιτούν ολόθυμη και ομόθυμη στήριξη, είναι η αιτία, που ένας «Ενωσίτης» επιχειρηματίας (ποτών) από τη Μύκονο, αγόρασε 60 εισιτήρια Διαρκείας των 250 ευρώ!

Επιθυμία του συνενωσίτη, που δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί το όνομά του, είναι τα Διαρκείας να διανεμηθούν ως δώρο σε ανέργους και φοιτητές-οπαδούς της ΑΕΚ.

Η πρωτοβουλία του φλογερού «κιτρινόμαυρου» πιστού της ΑΕΚ δείχνει ξανά το δρόμο.

Το επόμενο διάστημα, η ΑΕΚ BC θα ανακοινώσει τον τρόπο διάθεσης των Διαρκείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x