Ελλάδα

Παλεύει για Μπράουν η ΑΕΚ, stand by ο Έρικ Γκριν

Η ΑΕΚ κάνει ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση του Άντονι Μπράουν, ενώ stand by βρίσκεται ο Έρικ Γκριν.

Η ανάγκη ενίσχυσης της ΑΕΚ είναι οφθαλμοφανής και ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει ανάψει το πράσινο φως για τουλάχιστον μία σημαντική κίνηση ενίσχυσης.

Η «Ένωση» έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Έρικ Γκριν, τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ που το 2016/17 έπαιξε στον Ολυμπιακό και εν συνεχεία σε Βαλένθια και Φενέρμπαχτσε στην Ευρώπη. Την περασμένη σεζόν ο 30χρονος άσος (1,91μ.) έκανε σπουδαία σεζόν στην Μπαχτσεσεχίρ με 18,8 πόντους (35,5% στα τρίποντα), 3,4 ασίστ, 3,1 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα σε 32,7 λεπτά κατά μέσο όρο.

Πάντως ουσιαστικά ο Γκριν είναι stand by από την ΑΕΚ, καθώς παρά τη δεδομένη ποιότητά του αγωνίζεται στην ίδια θέση με Ανγκόλα και Παππά. Προτεραιότητα της «Ένωσης» είναι ο Άντονι Μπράουν, που παίζει στη θέση «3» (αλλά και στο «2» αν χρειαστεί). Ο 29χρονος Αμερικανός, ύψους 2,01μ., με θητεία για 41 ματς και στο ΝΒΑ, έπαιξε πέρσι στη γαλλική Μετροπολιτάν έχοντας 12,9 πόντους (με 45% στα τρίποντα), 4,3 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ σε 29,8 λεπτά κατά μέσο όρο. Το καλοκαίρι είχε εξεταστεί και από τον Ολυμπιακό. Η περίπτωσή του παρουσιάζει, ωστόσο, κάποιες δυσκολίες γι’ αυτό και αν η ΑΕΚ δεν βρει άκρη, θα στραφεί πιθανότατα στον Γκριν.

Όσο για το ποιος παίκτης θα «κοπεί» από το ρόστερ, τουλάχιστον το εγχώριο, τα πράγματα είναι θολά, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» τσεκάρουν την αγορά και για ψηλό. Πάντως, επαναλαμβάνουμε, για οποιαδήποτε προσθήκη απαιτείται πρώτα να σβηστούν τα δύο bans που επιβλήθηκαν πρόσφατα στην ΑΕΚ.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x