Ελλάδα

Τιμά Μπουρούση στο ματς με Καρδίτσα η ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ θα τιμήσει τον Γιάννη Μπουρούση πριν τον αγώνα της Κυριακής με την Καρδίτσα για την πρεμιέρα της Basket League.

Ένα δικό της παιδί θα τιμήσει η ΑΕΚ πριν τον αγώνα της Κυριακής με την Καρδίτσα για την πρεμιέρα της Basket League. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπουρούση, πλέον πρόεδρο της θεσσαλικής ομάδας, που θα αναγνωριστεί έτσι για την προσφορά του στην «Ένωση».

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην διεθνής σέντερ έπαιξε στην «Ένωση» από το 2001 μέχρι το 2006 αποτελώντας μέλος του ρόστερ και της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2002.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Κυριακής (09/10, 19:15) με αντίπαλο την Ομάδα του Α.Σ. Καρδίτσας, θα τιμηθούν από την οικογένεια της «Βασίλισσας»:

-Ο Γιάννης Μπουρούσης, πρώην αθλητής της Ομάδας μας, και νυν Πρόεδρος του Δ.Σ. της Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΕ, για την προσφορά του στην ΑΕΚ, αλλά και για τη διεθνούς εμβελείας συμβολή του στην ελληνική Καλαθοσφαίριση.

-Η Ομάδα του Α.Σ. Καρδίτσας για την πρωταθληματική άνοδο στη Basket League και τη διαρκή συμβολή της στην προώθηση του Φίλαθλου Πνεύματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x