Ελλάδα

Όταν ο Σακίλ Ο' Νιλ είχε στέψει «Βασιλιά» τον Μπεν ΜάκΛεμορ στον διαγωνισμό καρφωμάτων το 2014!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, είχε πρωταγωνιστήσει σε μια από τις πιο viral στιγμές των διαγωνισμών καρφωμάτων στην ιστορία του ΝΒΑ, με τον Σακίλ Ο' Νιλ να τον στέφει «Βασιλιά»!

Το βράδυ της Κυριακής (06/08), η ΑΕΚ έριξε «βόμβα» μεγατόνων στο ελληνικό μπάσκετ, ανακοινώνοντας την απόκτηση του ΝΒΑερ, Μπεν ΜάκΛεμορ!

Ο 30χρονος σούτινγκ γκαρντ έρχεται στην «Ένωση» με... προίκα τα εννέα χρόνια εμπειρίας του στα παρκέ του ΝΒΑ με τις φανέλες των Κινγκς, Γκρίζλις, Ρόκετς, Λέικερς και Μπλέιζερς, εκεί όπου κατέγραψε περισσότερες από 550 συμμετοχές στη regular season, αριθμώντας 9 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο!

Βέβαια, εκτός των αγωνιστικών του στοιχείων, ο έμπειρος Αμερικανός γκαρντ είχε πρωταγωνιστήσει και σε μια από τις πιο viral στιγμές στην ιστορία των διαγωνισμών καρφωμάτων του ΝΒΑ!

Συγκεκριμένα, στο All Star του 2014 στη Νέα Ορλεάνη, ο ΜάκΛεμορ πήδηξε πάνω από τον Σακίλ Ο' Νιλ, ο οποίος καθόταν σε έναν θρόνο, με τον νέο σταρ της ΑΕΚ να φορά φανέλα «ΣακΛεμορ»!

Μάλιστα, μετά την προσπάθειά του, ο θρυλικός σέντερ έστεψε τον ΜάκΛεμορ «Βασιλιά» των καρφωμάτων, φορώντας του ένα στέμμα!

Για την ιστορία, εκείνη την χρονιά, το βραβείο του διαγωνισμού κατέκτησε ο Τζον Γουόλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x