Ελλάδα

Υπέγραψε νέο συμβόλαιο... αέναης διάρκειας ο Μαυροειδής - ΑΕΚ: «Φιλίστωρ και μύστης των ιδεών μας»

Με μια (ακόμα) επικολυρική ανακοίνωση, η ΚΑΕ ΑΕΚ επισημοποίησε την παραμονή του Δημήτρη Μαυροειδή στην ομάδα για… αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα!

Μετά την προαναγγελία της παραμονής του Δημήτρη Μαυροειδή στην ΑΕΚ, μέσω του σχετικού βίντεο, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ προχώρησε και στην επισημοποίηση της συμφωνίας της με τον 37χρονο φόργουορντ.

Με την ανακοίνωση που συνοδευόταν από πλήθος εγκωμίων για τον Μαυροειδή, και ήταν απόλυτα εναρμονισμένη με άλλες παλιότερες και εξίσου «ιδιαίτερες»…

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η σχέση της οικογένειας της Α.Ε.Κ. με τον Δημήτρη Μαυροειδή παραμένει εξαιρετικά ζωτική και καρμική.

Ο φιλίστωρ και μύστης των ιδεών μας, δεν μπορούσε να μην υπογράψει (σήμερα, 16/08) συμβόλαιο για 7η αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα, που μαζί της διέρχεται τα υπερανθρώπινα σπουδαία.

Η Διοίκηση της ΑΕΚ BC συνεκτιμώντας την υψηλοφροσύνη, την ψυχοσύσταση και την υπεραξία του Αρχηγού συνήψε μαζί του συμφωνία ανανέωσης «κιτρινόμαυρης» καρδιάς αενάου διαρκείας, ήτοι «μέχρι να σβήσει ο ήλιος», όπως ο ίδιος αρέσκεται να δηλώνει.

Με εκφρασμένη την επιστημονική άποψη, ότι αυτός ο γίγαντας του σύμπαντος (ο ήλιος) «θα χάνει σταθερά όγκο και μάζα μετά από εκατομμύρια χρόνια», τότε η συμπόρευση ΑΕΚ και Μαυροειδή προμηνύεται μακρά και φωτοβόλος «εις τους αιώνας των αιώνων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x