Το ερχόμενο Σάββατο (17/01, 18:15) η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο «Γ. Μπουρούσης» κόντρα στην Καρδίτσα για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Με ανακοίνωσή της, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ γνωστοποίησε πως μετά από απόφαση του κ. Βρούτση, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της «Ένωσης» για το ματς με τους Θεσσαλούς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Iωάννη Βρούτση, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών μας, για την αναμέτρηση Καρδίτσα Ιαπωνική – ΑΕΚ, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο (17/01/2026, 18:15) στο Κ.Γ. «Γιάννης Μπουρούσης», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






