Ελλάδα

Αγγελόπουλοι: «Το ''μέχρι τέλους'' ήταν η κορυφαία απόφαση που έχουμε πάρει»

Πλήρως δικαιωμένοι από την απόφασή τους να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα μπάσκετ δήλωσαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι.

Στην απόφαση τους να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα μπάσκετ αναφέρθηκαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι στη συνέντευξη Τύπου του Βασίλη Σπανούλη για την αποχώρησή του από το μπάσκετ.

Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό χαρακτήρισαν αυτή, ως την κορυφαία απόφαση που έχουν πάρει, υπογραμμίζοντας ότι οι εξελίξεις αποδεικνύουν ότι ήταν άκρως επιτυχημένη.

«Η απόφαση για το "μέχρι τέλους" ήταν δύσκολη, αλλά η καλύτερη απόφαση που πήραμε με τον Παναγιώτη. Ήταν ο μόνος τρόπος να αλλάξει η κατάσταση και δικαιωθήκαμε. Βλέπετε τις αλλαγές. Είναι εδώ ο κ. Λιόλιος και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Κάποιος έπρεπε να πάρει τη δύσκολη απόφαση θυσιάζοντας κάποια πράγματα. Όλοι μας στήριξαν, μας έλεγαν να μην αλλάξουμε γνώμη. Δεν αλλάξαμε και είμαστε χαρούμενοι. Πήγε πολύ καλά αυτή η απόφαση», ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τον αδελφό του Παναγιώτη να τονίζει από την πλευρά του:

«Το "μέχρι τέλους" είναι η καλύτερη απόφαση που έχουμε πάρει τα τελευταία χρόνια. Όλοι σας βλέπετε κάτι καλύτερο να έρχεται. Θέλω να δώσω δημόσια συγχαρητήρια στον κ. Λιόλιο για την νίκη του και εύχομαι να πάει καλύτερα το μπάσκετ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x