Ελλάδα

Αγγελόπουλος: «Αν δεν μας σέβονται, θα μας φοβούνται»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έκανε λόγο για πόλεμο εναντίον της ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντας ως δικαίωση την απόφαση αδειοδότησης της ομάδας.

Για δικαίωση της ΑΕΚ έκανε λόγο ο Μάκης Αγγελόπουλος μετά την αδειοδότηση της ομάδας και προανήγγειλε κινήσεις για τις επιθέσεις, που όπως υποστηρίζει έχει δεχτεί η ομάδα.

«Καταρχάς αυτή η απόφαση είναι μία μεγάλη δικαίωση της ΑΕΚ. Το επόμενο διάστημα θα κλιμακώσουμε τις επιθέσεις, διότι αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Ξέρουμε τα λάθη μας τα αναγνωρίζουμε, προσπαθούμε να τα διορθώσουμε, αλλά δε θα επιτρέψουμε σε κανένα να παίξει με την ομάδα μας και την ιστορία μας. Τη "Βασίλισσα" πρέπει όλοι να τη σέβονται για όσα έχει προσφέρει διαχρονικά στο ελληνικό μπάσκετ. Αν δεν μας σέβονται, θα μας φοβούνται! Δεχόμαστε συνεχώς επιθέσεις από παράκεντρα εξουσίας και δε θα το αφήσουμε να περάσει έτσι», ανέφερε στην εφημερίδα «Δικέφαλος» ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων».

Επιπλέον, κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να συσπειρωθεί, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση: «Ο κόσμος της ΑΕΚ πρέπει να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα. Δεχόμαστε "πόλεμο" γιατί δεν μας θέλουν. Δεν μας γουστάρουν. Αλλά εμείς δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε καμία μάχη και κανένα πόλεμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x