Ελλάδα

Αγγέλου: «3-4 φορές ήρθε ο Μέικον να μου πει ''εγώ φταίω''»

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε ικανοποιημένος από τη νοοτροπία που είχαν οι παίκτες του απέναντι στον Προμηθέα και την αντίδρασή τους σε μια «κακή» επιθετική μέρα.

Ικανοποιημένος από τη νοοτροπία των παικτών του στη νίκη επί του Προμηθέα στον τρίτο μικρό τελικό της Stoiximan Basket League δήλωσε μετά τη λήξη του ματς ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε επίσης ότι οι απουσίες των Πατρινών αποσυντόνισαν αρχικά την ομάδα του, η οποία όμως τελικά αντέδρασε σε μια «κακή» επιθετική μέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:
«Έγινε το τρίτο δεκάλεπτο μιας σειράς. Και οι δύο ομάδες τιμούν το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο προμηθέας ήταν ανταγωνιστικός. Το βάρος έπεφτε σε εμάς. Μας αποσυντόνισαν οι απουσίες του Προμηθέα. Οι αποφάσεις μας ήταν κάτω από τις φάσεις που πρέπει και όπως είπα με τους παίκτες το παιχνίδι πρέπει να το σέβεσαι γιατί δεν μπορεί να σου δίνει συνέχεια θετική αύρα. Πρέπει να αγωνίζεσαι να το κερδίζεις. 3-4 φορές ήρθε ο Μέικον να μου πει "εγώ φταίω". Είμαστε χαρούμενοι για την ομάδα που αντέδρασε σε μια «κακή» επιθετική μέρα. Ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x