Ελλάδα

Αγραβάνης: «Η εικόνα που δείξαμε κόντρα στον Ολυμπιακό δεν μας αντιπροσωπεύει»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης αναφέρθηκε στους μικρούς τελικούς της Stoiximan Basket League, ενώ τόνισε ότι η εικόνα του Προμηθέα κόντρα στον Ολυμπιακό δεν ήταν αυτή που αντιπροσωπεύει την ομάδα του.

Ο Προμηθέας Πάτρας αντιμετωπίζει τη Λάρισα στους μικρούς τελικούς της Stoiximan Basket League και ο Δημήτρης Αγραβάνης αναφέρθηκε στα ματς, ενώ παράλληλα τόνισε ότι η εικόνα της ομάδας του στα ημιτελικά με τον Ολυμπιακό δεν ήταν αυτή που την αντιπροσωπεύει.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:
«Καλησπέρα σε όλους. Έχουμε μπει πλέον στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και μπροστά μας βρίσκονται οι Μικροί Τελικοί, με αντίπαλο την Λάρισα.

Μπορεί οι αγώνες για την 3η θέση να μην έχουν την ίδια αίγλη με τους Μεγάλους Τελικούς, όμως εμείς έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο, αυτός ήταν ο ρεαλιστικός μας στόχος από την αρχή της σεζόν και θα παλέψουμε πολύ για να τον πετύχουμε.

Η εικόνα που δείξαμε στη σειρά με τον Ολυμπιακό θεωρώ πως δεν μας αντιπροσωπεύει ως ομάδα, αντιθέτως μας αδικεί, καθώς ελάχιστα από όσα είχαμε σχεδιάσει, μας βγήκαν στην πράξη.

Η Λάρισα από την άλλη, είναι η μεγάλη έκπληξη της σεζόν και το έδειξε και κόντρα στον Παναθηναϊκό, εκεί που έφτασε την σειρά στα πέντε παιχνίδια. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί, για να καταφέρουμε να πετύχουμε τις νίκες που θέλουμε και να κλείσουμε όμορφα τη σεζόν.

Τέλος, δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στην σημασία της στήριξης από τον κόσμο μας. Θέλουμε ένα Τόφαλος με πολύ κόσμο, να μας ωθήσει προς τη νίκη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και εμείς από την πλευρά υποσχόμαστε πως θα δώσουμε το 100% για να τα καταφέρουμε και να τους ευχαριστήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x