Ελλάδα

Γ. Αγραβάνης στον ΣΠΟΡ FM: «Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Στην απουσία του κόσμου από τα γήπεδα στάθηκε ο Γιάννης Αγραβάνης, ο οποίος μίλησε για την αρχή του Μεσολογγίου στη Basket League.

Την ελπίδα σύντομα να περάσει ο κορωνοϊός και να μπορέσει το Μεσολόγγι να πανηγυρίζει τις νίκες του μαζί με τους φιλάθλους του εξέφρασε ο Γιάννης Αγραβάνης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Έλληνας σμολ φόργουορντ αναφέρθηκε στο ιδανικό ξεκίνημα της ομάδας του, η οποία «έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο της πόλης».

Παράλληλα, μίλησε και για την περιπέτεια του αδερφού του, Δημήτρη, με τον ιό, και περιμένει την στιγμή που θα συνεργαστούν ξανά σε συλλογικό ή εθνικό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αγραβάνης στην εκπομπή «Οι μπάσχετοι» με τον Χρήστο Ρομπόλη και τον Παναγιώτη Κεφαλά

Για το ξεκίνημα του Χαρίλαου Τρικούπη: «Πρώτη νίκη εντός και τώρα ήρθε η πρώτη νίκη εκτός. Για έναν σύλλογο που μόλις ανέβηκε στην Α1 και δείχνει πόσο έχουν πιστέψει οι άνθρωποι στο Μεσολόγγι την ομάδα. Δεν πιστεύω ότι δεν μας περίμεναν. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας και στους δύο αγώνες ήταν πολύ σωστό από το προπονητικό επιτελείο. Ακόμα δεν έχουμε δεθεί όσο θέλουμε. Πρέπει να βρίσκουμε κάποια τρικ για να ξεγελάμε τον αντίπαλο και να πετυχαίνουμε τους στόχους μας».

Για τις αλλαγές: «Είμαστε μία νέα ομάδα. Είχα δει το παιχνίδι στο Κύπελλο, ήταν αρχή και η ομάδα έπρεπε να βρει την χημεία τους. Στη συνέχεια, πήγα εγώ και μετά ήρθαν και άλλα παιδιά. Χτίζουμε σταδιακά χαρακτήρα και αποκτούμε ταυτότητα. Κάνουμε βήματα προς τα εμπρός».

Για το δικό του ρόλο: «Μου ταιριάζει σίγουρα. Αυτό ήθελα και εγώ, να είμαι σε μία ομάδα να αποδείξω την ποιότητά μου και με τον προπονητή προχωράμε σιγά-σιγά να πετύχουμε τους στόχους μας. Μου δίνει έξτρα κίνητρο για να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό και αξίζω κάποια πράγματα. Πολλά παίζουν ρόλο η τύχη και οι συγκυρίες. Εγώ δίνω το 100% του εαυτού μου και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Είμαι μικρός ακόμα και πρέπει να βελτιωθώ ακόμα».

Για τον Γκριν: «Μετά το πρώτο παιχνίδι υπήρξαν κάποια μεταξύ μας αστεία. Είναι πολύ καλός παίκτης και θα μας βοηθήσει μέσα στη χρονιά».

Για τη συνεργασία με τον κ. Καλαμπάκο: «Είναι μία πολύ καλή συνεργασία. Είναι ένας άνθρωπος ντόμπρος και μας δείχνει τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε, τι να προσέξουμε στο παιχνίδι και αυτό βοηθάει όλη την ομάδα. Είμαστε ένα σύνολο με μικρό μέσο όρο ηλικίας που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, επειδή η εμπειρία έχει το δικό της παράγοντα σε ένα ματς».

Για το μπάσκετ στην εποχή του κορωνοϊού: «Το σκεφτόμαστε όσο το σκέφτεται όλος ο κόσμος, δεν είναι μόνο στο μπάσκετ. Όλους μας επηρεάζει. Είναι περίεργο να παίζεις αγώνα χωρίς την παρουσία του κόσμου, αν και προσπαθούμε να μένουμε συγκεντρωμένοι και να μένουμε στο 100%».

Για τον Δημήτρη Αγραβάνη που βρέθηκε θετικός στον ιό: «Περνάει τώρα τη φάση της καραντίνας και ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά, να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Έχουμε παίξει ξανά μαζί στην Εθνική, στα παράθυρα, και ήταν μία πολύ καλή εμπειρία. Το ήθελα όσο τίποτα άλλο να παίξουμε μαζί. Μακάρι να είμαστε ξανά συμπαίκτες. Ξέρουμε πως παίζει ο άλλος και όταν είμαστε μαζί, βγάζουμε κάτι καλό».

Για την απουσία του κόσμου από το γήπεδο: «Ο κόσμος στο Μεσολόγγι είναι πολύ φιλόξενος και στηρίζει όλα τα παιδιά. Καταλαβαίνουμε από την καθημερινότητα πόσο μας εκτιμούν και τη στήριξη στα πρόσωπά μας. Είναι πολύ σημαντικό μία ομάδα να στηρίζεται από τον κόσμο της. Ευελπιστούμε να το ζήσουμε και στο γήπεδο, όπου περιμένουμε να είναι στο πλευρό μας»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x