Ελλάδα

Αγραβάνης: «Τα αρνητικά σχόλια είναι καύσιμο για να σε ξαναφέρουν στην κορυφή»

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Αγραβάνης για την επιλογή του να πάει στην ΑΕΚ, τον Βασίλη Σπανούλη, τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και όχι μόνο.

Συνέντευξη στη Stoiximan έδωσε Δημήτρης Αγραβάνης μιλώντας μεταξύ άλλων για το τι τον έφερε στην ΑΕΚ Betsson. «Η επικοινωνία που είχα με τους ανθρώπους της από την στιγμή που τραυματίστηκα μου άρεσε που έδειξαν το ενδιαφέρον τους έπαιξε ρόλο», ανέφερε.

Στο πώς διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια είπε πως «... είναι καύσιμο και παραπάνω κίνητρογια να επανέλθεις στην κορυφή», αλλά παραδέχτηκε πως υπάρχουν δηλώσεις και πράξεις που ήθελε να έχει αποφύγει στο παρελθόν.

Ανάμεσα σε Ζούρο, Γιατρά και Σπανούλη διάλεξε τον τελευταίο γιατί «το mentality που έχει δεν το έχει κανένας», αλλά ξεχώρισε από τον καριέρα του τον «... κόουτς Σφαιρόπουλο. Με καθιέρωσε στο επίπεδο της Ευρωλίγκας. Ήταν σκληρός μαζί μου αλλά πάντα με αγαπούσε και με έριχνε στα βαθιά».

Τέλος, για τον ποιον συμπαίκτη του δεν θα ήθελε να αντιμετωπίσει, είπε: «Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Άμα τσαντιστεί περνά πάνω από τρεις και καρφώνει».

@stoiximan_gr ? "Καύσιμο για να επανέλθω στην κορυφή τα αρνητικά σχόλια" ?? "Υπάρχουν δηλώσεις που δεν θα είχα κάνει στο παρελθόν" ? Αποθέωση για Σπανούλη και Αντετοκούνμπο ????? Ο Δημήτρης Αγραβάνης στο πρώτο μέρος του ?????????????????? ???????????? ???????????? ??-????-?? με την Ελένη Μαρκάτη! #Stoiximan #AEK #AEKBC #Agravanis #tiktokgr #fy #foryou #foryoupage ? original sound - Stoiximan

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x