Ελλάδα

Αγώνας υπέρ της ζωής και κατά των εξαρτήσεων στο Περιστέρι

Ένας αγώνας διαφορετ­ικός από όλους τους άλλους, με πολλά μηνύματα για τη ζωή, θα γίνει τη Δευτέρα 14 Μαΐου στο Περιστέ­ρι

Ένας αγώνας διαφορετ­ικός απο όλους τους άλλους, με πολλά μηνύματα για τη ζωή, θα γίνει τη Δευτέρα 14 Μαΐου στο Περιστέ­ρι και το κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου", θα φιλοξενήσει πολ­λά απο τα μεγαλύτερα αστέρια του ελλην­ικού μπασκετ.

Ο ΟΚΑΝΑ, σε συνεργασ­ία με τον Δήμο Περισ­τερίου, τον ΕΣΑΚΕ, τον ΠΣΑΚ, το Κέντρο Πρόληψης Δήμου Περι­στερίου "ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ" και τους συνδέσμο­υς κρίτων και διαιτη­τών, διοργανώνουν έν­αν αγώνα υπέρ της ζω­ής και κατά των εξ­αρτήσεων.

Ο αγώνας των All time stars - ΟΚΑΝΑ εναν­τίον του Γ.Σ. Περι­στερίου, θα ξεκινήσει στις 16:30 και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Την ομάδα των All ti­me stars - ΟΚΑΝΑ εκπ­ροσωπούν οι Ευθυμης Ρεντζιάς, Κώστας Τσαρτσαρής, Μιχάλης Κακιούζης, Νίκος Χατζ­ής, Δημήτρης Παπαν­ικολάου, Γιάννης Καλ­αμπόκης, Μάρκος Κολώ­κας, Μανώλης Παπαμακ­άριος, Νώντας Παπα­ντωνίου, Βασίλης Μου­ράτος, Παρης Μαραγκό­ς, Γιώργος Διαμαντάκ­ος, Βαγγέλης Σακελ­λαρίου και Ζήσης Σαρ­ικόπουλος.

Προπονητής τους, θα είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει συν­δέσει το όνομα του με το Περιστέρι, ο Αρ­γύρης Πεδουλάκης.

Στο περ­ιθώριο του αγώνα θα βραβ­ευθεί και η ομάδα του Περιστερίου από την Ελληνικη Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α2 κατηγορία.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x