Ελλάδα

Ακόμα στο ΣΕΦ είναι ο Λοτζέσκι (video)

Ο ερχομός του νέου μέλους της οικογένειας Λοτζέσκι έχει καθυστερήσει την ενσωμάτωση του πατέρα του, Ματ, στην εθνική Βελγίου. Όμως, ο γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού προπονείται καθημερινά στο ΣΕΦ.

Ο Ματ Λοτζέσκι δεν έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία της εθνικής ομάδα του Βελγίου για το Ευρωμπάσκετ (θα πάει στις 6 Αυγούστου), καθώς πριν από μερικές ημέρες γεννήθηκε ο τρίτος γιος του, Τζάκσον και έτσι ζήτησε ειδική άδεια από την ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας.

Όμως, ο γκαρντ/φόργουορντ του Ολυμπιακού θα είναι πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, καθώς προπονείται κάθε μέρα στο ΣΕΦ.

Μάλιστα, ο «Λότζο» μίλησε και στην κάμερα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, όπου ευχήθηκε καλή τύχη στους παίκτες που αποχώρησαν από την ομάδα αυτό το καλοκαίρι, ενώ εξέφρασε την πίστη πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα είναι το ίδιο δυνατοί και τη νέα σεζόν.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x