Ελλάδα

Ανακοίνωσε Χαιριστανίδου ο ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα της τη νέα αγωνιστική περίοδο η Αντιγόνη Χαιριστανίδου.

Μπασκετμπολίστρια του ΠΑΟΚ θα είναι την επόμενη αγωνιστική περίοδο η Αντιγόνη Χαιριστανίδου. Ο Ερασιτέχνης «Δικέφαλος» ανακοίνωσε την απόκτηση της 31χρονης φόργουορντ, ώστε να ενισχυθεί στην περιφέρεια και στο σουτ.

Η Χαιριστνίδου αγωνιζόταν στον Παναθλητικό Συκεών την τελευταία τετραετία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Αντιγόνη Χαιριστανίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένη στις 03/10/1990, η Αντιγόνη Χαιριστανίδου αγωνίζεται τόσο ως Small Forward, όσο και ως Power Forward, και έχει ύψος 188cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της σε γυναικείο επίπεδο από τον ΑΟΚ Βέροιας το 2004, στον οποίο έμεινε μέχρι και το 2009. Στο σύλλογο της Ημαθίας ως νεανίς αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ενώ βρέθηκε και σε δύο χρονιές στην κορυφαία πεντάδα του.

Το 2009 ‘μετακόμισε’ στη Θεσσαλονίκη για αγωνιστεί για λογαριασμό του Απόλλωνα Καλαμαριάς για μία σεζόν, ενώ επόμενος σταθμός της καριέρας της ήταν ο Παναθλητικός Συκεών, στον οποίο παρέμεινε μέχρι και το 2014.

Η αγωνιστική σεζόν 2014-2015 τη βρήκε στη Λευκάδα, όπου και αγωνίστηκε με τη φανέλα της τοπικής Νίκης. Εκεί έμεινε μέχρι και τη σεζόν 2016-2017, για να επιστρέψει στη συνέχεια στον Παναθλητικό Συκεών.

Από το 2017 μέχρι και την περασμένη αγωνιστική χρονιά ήταν στον Παναθλητικό Συκεών, καθώς η ίδια επιλέγει να αγωνίζεται σε συλλόγους της Θεσσαλονίκης για προσωπικούς της λόγους.

Θεωρείται μία από τις καλύτερες Forward στην Ελλάδα και με την ποιότητά της θα βοηθήσει τα μέγιστα να επιτευχθούν οι στόχοι του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ.

Για την έναρξη συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, η Αντιγόνη Χαιριστανίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είναι τεράστια τιμή για εμένα και νιώθω περήφανη που θα αποτελώ μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Βασίλη Αγγελίδη και τον προπονητή, Κώστα Κεραμιδά, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και εύχομαι μία υγιή αγωνιστική χρονιά».

Καλώς ήρθες Αντιγόνη»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x