Ελλάδα

Ανανέωσε με Λαμπ το Λαύριο!

«Μεγάλη» κίνηση από το Λαύριο που κατάφερε να διατηρήσει στο ρόστερ του και για τη νέα σεζόν τον Αμερικανό γκαρντ, Ντορόν Λαμπ!

Σημαντική μεταγραφική επιτυχία από το Λαύριο που έχει υψηλές βλέψεις για τη νέα σεζόν (όπου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στο Fiba Europe Cup).

Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ντορόν Λαμπ!

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν εξαιρετικός πέρσι με το σύλλογο, μετρώντας κατά μέσο όσο στην Α1 13,2 πόντους και 2,6 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την επιστροφή του Ντορόν Λαμπ στην ομάδα! Ο Αμερικανός γκαρντ, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα μας και θα αποτελέσει τη γραμμή πυρός του Λαυρίου.

Ο Λαμπ την περσινή σεζόν, ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του Χρήστου Σερέλη, σκοράροντας κατά μέσο όρο 13,2 πόντους κι έχοντας 2,6 ασίστ σε 14 αγώνες.

Η επιστροφή του πρώην ΝΒΑερ, με τους Μιλγούοκι Μπακς και τους Ορλάντο Μάτζικ, στο Λαύριο, αποδεικνύει περίτρανα ότι η ομάδα μας χτίζει σχέσεις ζωής και αποτελεί την πρώτη επιλογή για παίκτες τόσο μεγάλης, αγωνιστικής και όχι μόνο, αξίας όπως ο Doron Lamb!

Ο 27χρονος σταρ θα έρθει στην Ελλάδα πριν την έναρξη της αγωνιστικής προετοιμασίας, ώστε να τεθεί από την πρώτη στιγμή στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου.

Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του Λαυρίου, συνεχίζουν την προσπάθεια ώστε η ομάδα να ανταποκριθεί με επιτυχία στη δύσκολη φετινή σεζόν, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη και να κάνει υπερήφανο τον κόσμο της πόλης»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x