Ήρθε η επιβράβευση για τον Έντιν Άτιτς!
Οι εξαιρετικές εντυπώσεις που άφησε ο Βόσνιος φόργουορντ στην προετοιμασία της ΑΕΚ, έπεισαν τον Γιούρι Ζντοβτς πως αξίζει να πάρει την ευκαιρία του και έτσι θα παραμείνει στο ρόστερ και δεν θα δοθεί και φέτος δανεικός!
Πέρυσι τον Σεπτέμβριο, ο 19χρονος διεθνής είχε υπογράψει εξαετές συμβόλαιο με την Ένωση, η οποία τον είχε παραχωρήσει δανεικό στην Σπαρς Σαράγεβο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Η διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. συνεχίζει να επενδύει και να στηρίζει το μέλλον της. Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας και η ανανέωση της εμπιστοσύνης της προς τον Έντιν Άτιτς.
Ανακοινώνεται, ότι ο διεθνής Βόσνιος γκαρντ θα παραμείνει στο ρόστερ της “Βασίλισσας”. Υπενθυμίζεται, ότι ο Άτιτς τον Σεπτέμβριο του 2015 είχε υπογράψει 6ετές συμβόλαιο με την “Ένωση”, ήτοι έως το 2021».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






