Ελλάδα

Αναχώρηση για Καρπενήσι με... τούρτα στον Παπαμακάριο (pic)

Λίγο πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ο Ήφαιστος γιόρτασε τα 38α γενέθλια του Μανώλη Παπαμακάριου.

Ο Ήφαιστος Λήμνου αναχώρησε το πρωί από την Αθήνα με προορισμό το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου.

Πριν φύγει η αποστολή, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Μανώλη Παπαμακάριο, υπεύθυνο ακαδημιών και Sports Director της ομάδας, καθώς όλη η ομάδα γιόρτασε τα 38α γενέθλιά του με μια όμορφη τούρτα.

Στο Καρπενήσι θα βρεθούν όλοι οι παίκτες του Ηφαίστου εκτός του Τζέρι Σμιθ ο οποίος θα φτάσει στην Αθήνα την Τρίτη (28/8). Αφού περάσει, την επόμενη μέρα (29/8), από τις απαραίτητες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις θα αναχωρήσει και αυτός για το Καρπενήσι ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x