Ελλάδα

Ζέρβας: «Ανοίγει η όρεξη για κάτι παραπάνω στον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του μπασκετικού Ολυμπιακού, Νίκος Ζέρβας.

Στο θετικό κλίμα που προκύπτει από τη συνεργασία Ολυμπιακού και Πανθηναϊκού για το καλό κλίμα στην Εθνική Ελλάδα και την επόμενη μέρα της νίκης επί της Αρμάνι αναφέρθηκε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ενθαρρυντικό ότι οι αιώνιοι παραχωρούν τους παίκτες του, γιατί χρειάζεται η Εθνική τα παιδιά και είναι θετικό το κλίμα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Είναι διαφορετικό να σε προσεγγίζει ο Νίκος Ζήσης και ο Ντίνος Ντικούδης αντί για κάποια άλλα πρόσωπα που είχαν κάνει τον κύκλο τους», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Του ανοίγει η όρεξη για κάτι παραπάνω. Έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες για κάτι τέτοιο. Ήταν πολύ χρήσιμη η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Ολυμπιακός είχε ενέργεια και πιστεύω πολύ στον Μπαρτζώκα, ότι ποτέ δεν χάθηκε η ψυχραιμία, και έβγαλε ωραία πράγματα στο παρκέ στο 4ο δεκάλεπτο. Χρειάστηκε τα δύο τρίποντα του Σλούκα. Έχει επέλθει ηρεμία, με τις νίκες επί της ΑΕΚ, της Εφές και την κατάκτηση του Κυπέλλου να παίζουν κομβικό ρόλο», πρόσθεσε σχετικά με τους Πειραιώτες.

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Ο Μάρτιος είναι πολύ κρίσιμος, αφού έχει 8 ματς σε 22 μέρες. Το ερώτημα είναι πως το ρόστερ δέκα παικτών, αν μείνει τόσο κοντό το ροτέισον, θα βγάλει ένα τόσο απαιτητικό πρόγραμμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x