Ελλάδα

Φιλική νίκη για Απόλλωνα Πάτρας

Φιλική νίκη για τον Απόλλωνα Πάτρας 73-51 επί του Αγρινίου στο κλειστό της Περιβόλας το απόγευμα του Σαββάτου.

Με φιλική νίκη επί του Αγρινίου 73-51 συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Απόλλων Πατρών, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων. Ο Νίκος Βετούλας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του και δοκίμασε διάφορα σχήματα.

Μετά το τέλος του φιλικού, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως: «Σήμερα, μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε ροτέισον και να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες, όπως οι Βησσαρίου, Μαστρογιαννόπουλος και Κογιώνης και να ξεκουράσουμε ορισμένους άλλους.

Για το παιχνίδι, δείξαμε διάθεση στην άμυνα, παρότι ήμασταν άστοχοι στην επίθεση στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, κρατήσαμε το ίδιο επίπεδο στην άμυνα, αλλά στην επίθεση κάναμε καλύτερους αυτοματισμούς και πήγαμε καλυτέρα. Ήταν ένα παιχνίδι προσαρμογής και για τον Μίσκοβιτς, καθώς είχε μόλις δύο προπονήσεις, και στην πορεία, πιστεύω πως θα μας βοηθήσει και αυτός στη θέση "4" για να είμαστε πλήρεις».


Τα 10λεπτα: 13-14,27-25, 53-40, 71-53

ΑΠΟΛΛΩΝ (Βετούλας): Καράμπελας 5 (1), Μαστροαγιαννόπουλος 7 (1), Μπόγρης, Ντέιβις 13 (2), Σιλά 8, Βησσαρίου 3 (1), Καλχούν 6 (2), Μίσκοβιτς 10, Κογιώνης 4, Γκρίφιν 4, Τζόουνς 11 (1), Κ. Αθανασόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x