Ελλάδα

Ανακοίνωσε Βησσαρίου ο Απόλλων Πάτρας

Στον Απόλλωνα Πάτρας θα συνεχίσει την καριέρα του φετινή σεζόν ο Τηλέμαχος Βησσαρίου.

Παίκτης του Απόλλωνα Πάτρας έγινε την Τρίτη ο Τηλέμαχος Βησσαρίου. Οι «μελανόλευκοι» ανακοίνωσαν την Τρίτη την απόκτηση του 20χρονου γκαρντ-φόργουορντ, πρώην των Περιστερίου, Λάρισας, για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθούν στην περιφέρεια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλωνα 1926 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 20χρονο γκαρντ-φόργουορντ, Τηλέμαχο Βησσαρίου (1.97, 2002) ο οποίος αποτελεί έναν παίκτη-επένδυση για το μέλλον.

Ο Βησσαρίου πέρυσι αγωνίστηκε στη Λάρισα, έχοντας συγκεκριμένο ρόλο και χρόνο συμμετοχής, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τη θεσσαλική πόλη, όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στη sports academy Λάρισας. Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο Περιστέρι, όπου είχε πάρει το "βάπτισμα του πυρός" στην Basket league και, μάλιστα, ήταν αρχηγός της εφηβικής ομάδας που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας τη σεζόν 2019-20».

«Θα έρθουν τα καλύτερα μέσα από τη δουλειά»
Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Απόλλωνα, ο Βησσαρίου είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Απόλλων. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση, αλλά και τον κόουτς που με διάλεξε και θα προσπαθήσω να δώσω το 100% για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Πρώτα από όλα, να έχουμε υγεία και αυτό που πιστεύω εγώ είναι πως, μέσα από την πολλή δουλειά, τα καλύτερα θα έρθουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x