Ο Νίκος Μαντζιώρης αποχώρησε από τον Πανελευσινιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγία Παρασκευή. Η μέχρι πρότινος ομάδα του εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει τον παίκτη για την προσφορά του. Ο 30χρονος φόργουορντ είχε φέτος 1,2 πόντους και 0,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αποχαιρετισμός με ευγνωμοσύνη στο Νίκο!
Ο Πανελευσινιακός αποχαιρετά ένα από τα καλύτερα παιδιά του, το Νίκο Μαντζιώρη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής.
Ο Νίκος Μαντζιώρης υπήρξε ένας από τους παίκτες που ίδρωσαν για τις επιτυχίες του Πανελευσινιακού. Πανηγύρισε μαζί μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας (2011-2012) ενώ συνέβαλε στην καταξίωση της ομάδας με την κατάκτηση της παραμονής της στην Basket League ΟΠΑΠ.
Οι δρόμοι μπορεί να χωρίζουν αλλά πάντα θα συνοδεύουν το Νίκο Μαντζιώρη η ευγνωμοσύνη και οι ευχαριστίες της Διοίκησης, των προπονητών και των φιλάθλων του Πανελευσινιακού.
Και όπως πάντα οι πόρτες του Συλλόγου είναι ανοικτές σε όσους τίμησαν τη φανέλα του».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






