Ελλάδα

Αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του μέσω Instagram ο Πέρι

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του, έστειλε μέσω Instagram ο Κέντρικ Πέρι.

«Παρελθόν» από την ομάδα του Παναθηναϊκού αποτελεί εδώ και μερικές μέρες ο Κέντρικ Πέρι, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπουντούτσνοστ.

Ο Αμερικάνος γκαρντ έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσω της οποίας ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα στην πρώην, πλέον, ομάδα του ενόψει της συνέχειας.

«Το ότι οι τελευταίες μέρες ήταν γεμάτες συναισθήματα, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό και την πόλη της Αθήνας που έκαναν εμένα και την Άμπερ να νιώσουμε ευπρόσδεκτοι. Αν και δεν είμασταν μαζί για πολύ καιρό, είμαι ευγνώμον για την ευκαιρία που μου δόθηκε και τις αναμνήσεις, ενώ εύχομαι τα καλύτερα στους πρώην συμπαίκτες μου και το τον σύλλογο γενικότερα. Για την Μπουντούτσνοστ, είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάω αυτό το ταξίδι στην καριέρα μου και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα και να συμβάλω σε επιτυχίες και νίκες. Πάμε!», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή του ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x