Ο Άρης Betsson αντιμετωπίζει αύριο (19/04, 13:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.
Η ομάδα του Ιγκόρ Μίλιτσιτς μπαίνει σε μία απαιτητική εβδομάδα, που περιλαμβάνει τη δύσκολη δοκιμασία αύριο στο ΣΕΦ, τον αγώνα της Τετάρτης (22/04) με το Περιστέρι Betsson, πάλι στην Αθήνα και την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στην αυλαία της κανονικής περιόδου.
Η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε με μία μεσημεριανή προπόνηση στο «Nick Galis Hall» και το απόγευμα η αποστολή θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Αθήνα. Εκτός προγράμματος έμεινε ο Ντανίλο Άντζουσιτς, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ο Σέρβος γκαρντ θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αποθεραπευτεί και να είναι έτοιμος για τον αγώνα της προσεχούς Τετάρτης (22/04, 19:30) στο Περιστέρι.
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα, αν και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της πολιτικής του Ολυμπιακού για τους παίκτες που παραχωρεί με δανεισμό. Στη 12άδα του αγώνα θα είναι οι τρεις διαθέσιμοι νεαροί της ομάδας (Λέφας, Χατζηλάμπρου, Πουρλίδας), την ώρα που ο Βασίλης Καζαμίας συνεχίζει την αποθεραπεία του.
Αναλυτικά η αποστολή: Μήτρου-Λονγκ, Χατζηλάμπρου, Λέφας, Τζόουνς, Νουά, Τσαϊρέλης, Φόρεστερ, Πουλιανίτης, Μποχωρίδης, Πουρλίδας, Χάρελ, Κουλμπόκα.
Ο άμεσος συνεργάτης του Ιγκόρ Μίλιτσιτς, Σερχάτ Τσετίν, δήλωσε για τον αυριανό αγώνα: «Αυτήν την Κυριακή αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο για τον οποίο έχουμε το μέγιστο σεβασμό. Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στο ελληνικό πρωτάθλημα και τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου της Euroleague.
Αντιμετωπίζοντας μία ομάδα τέτοιου επιπέδου, πρέπει να αγωνιστούμε με μεγάλη εξυπνάδα και πειθαρχία. Η αποστολή μας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη με δεδομένη την απουσία του Αντετοκούνμπο. Επίσης, δεν έχουμε καταφέρει να προπονηθούμε με πλήρες ρόστερ μετά από τον αγώνα με την ΑΕΚ. Σ’ αυτό το επίπεδο, δεν είναι εύκολο να κερδίσεις χωρίς πληρότητα ακόμα και στις προπονήσεις, ειδικά απέναντι σε τόσο δυνατούς αντιπάλους.
Αύριο μπαίνουμε σε μία απαιτητική σειρά τριών αγώνων σε διάστημα μιας εβδομάδας. Αυτήν την περίοδο, ακριβώς πριν από τα πλέι οφ, είναι καθοριστικό να είμαστε προετοιμασμένοι σωματικά και πνευματικά. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ετοιμάσουμε κάθε λεπτομέρεια, με στόχο η σκληρή δουλειά που κάνουμε όλη τη χρονιά να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα στο τέλος».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






