Ελλάδα

Ανακοίνωσε την άρση των ban η ΚΑΕ Άρης

Την διαδικασία άρσης όλων των ban ολοκλήρωσε η ΚΑΕ Άρης, μετά από τη συμφωνία με τον Βίκτορ Σανικίντζε για τη διευθέτηση της οφειλής απέναντί του.

Ο Άρης ήρθε σε συμφωνία με τους πρώην αθλητές, από τους οποίους ήρθαν τα ban από τη FIBA, ολοκληρώνοντας την άρση αυτών μετά και από τη συμφωνία που έγινε με τον Βίκτορ Σανικίντζε για τη διευθέτηση της οφειλής απέναντι του, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:


«Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τους τέσσερις πρώην αθλητές της ομάδας οι οποίοι είχαν επιβάλλει ban από τη FIBA. Ο λόγος για τους Βίκτορ Σανικίτε, Ντέβιν Μαρμπλ, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Οι συμφωνίες με τους άνωθεν έγιναν από την ΚΑΕ Άρης χωρίς να χρειαστεί μεσολάβηση της FIBA. Ενημερώνουμε ότι στην περίπτωση του Μαρμπλ υπάρχει εξόφληση, ενώ η υπόθεση του Σανικίτζε διευθετήθηκε οριστικά, κάτι που έχει γίνει ήδη στην περίπτωση του Μάικλ Τζένκινς, η οποία ήταν η πιο «επίπονη» οικονομικά για την ομάδα μας.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης διευθετεί (σε καθημερινή βάση) τις σημαντικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και πρώτος στόχος παραμένει η οικονομική εξυγίανση της εταιρείας, σε μία πολύ δύσκολη, οικονομικά, εποχή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x