Ελλάδα

Δυσαρέσκεια του Άρη για την απόφαση της ΕΕΑ

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στην ΚΑΕ Άρης με την ΕΕΑ και την απόφασή της να μην χορηγήσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στους «κίτρινους».

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι του Άρη με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η αρμόδια Επιτροπή απέρριψε τον φάκελο των «κίτρινων», με αποτέλεσμα να μην πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής και να απειλούνται με αφαίρεση βαθμών ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στην «κίτρινη» ΚΑΕ, ουδέποτε έλαβαν κλήση από την Επιτροπή για να εκθέσουν τις θέσεις τους, ενώ ήδη εξετάζουν κάθε νόμιμη ενέργεια που μπορεί να προβούν επί του θέματος.

Αναλυτικά η θέση της ΚΑΕ Άρης:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ δεν εκλήθη στις 2/8 οπότε και συνεδρίασε η Επιτροπή για να βγάλει την πρώτη απόφαση. Δε γνώριζε καν τα ονόματα των πιστωτών που παρενέβησαν στην Επιτροπή.

Κατά δεύτερον ακόμα και στην αίτηση θεραπείας – ανάκλησης και επαναφοράς των πραγμάτων στην προτέρα κατάσταση, η οποία εξετάστηκε σήμερα 31/8, και πάλι δεν κλήθηκε ο ΑΡΗΣ προκειμένου να εκθέσει τις θέσεις του.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εξετάζει κάθε νόμιμη ενέργεια στην οποία μπορεί να προβεί επί του θέματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη οι φορείς του μπάσκετ (όπως και του βόλεϊ) έχουν ζητήσει από το αρμόδιο υπουργείο να υπάρχει διαφορετικό ποινολόγιο σε σχέση με το ποδόσφαιρο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x