Ελλάδα

Πρώτος «τελικός» για Άρη με Γουλβς

Ο Άρης αντιμετωπίζει τη λιθουανική Γουλβς στο πρώτο παιχνίδι του για τα προκριματικά του FIBA Europe Cup.

Την πρώτη από τις τρεις... πίστες που πρέπει να περάσει για να μπει στους ομίλους του FIBA Europe Cup έχει μπροστά του ο Άρης. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη αντιμετωπίζει στις 18:00 την Λιθουανή Γουλβς στον προκριματικό όμιλο που φιλοξενείται στο Σαμόκοβ της Βουλγαρίας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι της FIBA στο YouTube.

Την αποστολή την απαρτίζουν οι: Νοά Χόρκλερ, Σεβέζ Γκούντγουιν, Ίσμαελ Σανόγκο, Βασίλης Τολιόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Βασίλης Καββαδάς, Γιώργος Φίλλιος, JD Νότε, Γιάννης Σιδηροηλίας, Όμηρος Νετζήπογλου, Τζος Χάγκινς.

Η αποψινή αντίπαλος του Άρη δεν είναι εύκολη λεία. Στον πάγκο της έχει τον θρύλο του σοβιετικού μπάσκετ Ρίμας Κουρτινάιτις, ενώ στο ρόστερ διαθέτει αξιόλογους παίκτες όπως οι άλλοτε διεθνείς με τη Λιθουανία Άντας Γιουσκεβίτσιους και Μιντάουγκας Λουκάουσκις, αλλά και ο Αργεντινός διεθνής σέντερ Μάρκος Ντελία.

Εφόσον οι «κίτρινοι» πάρουν τη νίκη, θα προκριθούν στον ημιτελικό της Τετάρτης απέναντι στην οικοδέσποινα Ρίλσκι, ενώ στον άλλο ημιτελικό την ίδια μέρα θα αναμετρηθούν η Κατάγια από τη Φινλανδία και η Χάποελ Χάιφα από το Ισραήλ. Οι δύο νικήτριες των ημιτελικών θα παίξουν την Παρασκευή στον «τελικό» με έπαθλο το εισιτήριο για τον δεύτερο όμιλο, όπου συμμετέχουν Γκαζιαντέπ (Τουρκία) και Σβανς (Αυστρία), ενώ θα μπει και άλλη μια ομάδα από τα προκριματικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x