Euroleague

Αταμάν: «Έχω υπάρξει προπονητής της χρονιάς, αλλά δεν το θυμάμαι - Θυμάμαι, όμως, τον back to back τίτλο με την Εφές…»

Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στην κουβέντα για τον προπονητή της χρονιάς στην Ευρωλίγκα, τονίζοντας πως δεν ξέρει τα κριτήρια, με τα οποία επιλέγεται και τονίζοντας πως το σημαντικό είναι η κούπα.

Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσούς Ματέο, για το βραβείο του καλύτερου προπονητή της χρονιάς στη Euroleague, έδωσε ο Εργκίν Αταμάν, μιλώντας στη NOVA, παραδέχθηκε, ωστόσο, πως δεν έχει καταλάβει πώς γίνεται η επιλογή, ενώ τόνισε ότι αυτός ψήφισε τον καλό του φίλο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς.

Σε κάθε περίπτωση, ο κόουτς του Παναθηναϊκού σημείωσε πως έχει υπάρξει στο παρελθόν προπονητής της χρονιάς, «αλλά δεν το θυμάμαι. Θυμάμαι, όμως, τον back to back τίτλο με την Εφές».

Αναλυτικά όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν:

«Πιστέψτε με ότι για εμένα το μόνο που είναι σημαντικό είναι να κατακτήσω τον τίτλο, γιατί, τελικά, όλοι θα είναι χαρούμενοι με αυτό. Ήμουν προπονητής της χρονιάς. Δεν θυμάμαι, όμως, όταν ήμουν προπονητής της χρονιάς, γιατί μου έδωσαν το βραβείο αυτό. Δεν το θυμάμαι αυτό, αλλά θυμάμαι τον back to back τίτλο με την Εφές.

Η μόνη πρόταση, ωστόσο, που θέλω να κάνω στη Euroleague είναι ότι όταν κάνετε αυτές τις επιλογές, νομίζω ότι αυτό θα είναι για το μέλλον, για να κάνουμε κάτι διαφορετικό και από την κουλτούρα, γιατί με την επιλογή ενός τέτοιου προπονητή, ο οποίος είναι παλιός μου φίλος, για να είναι προπονητής της χρονιάς. Είναι κάτι ειλικρινά που επέλεξα, τον καλύτερό μου φίλο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς για τις προσπάθειές του.

Οπότε, νομίζω ότι πολλοί-πολλοί από τους φίλους μας, επέλεξαν τους καλύτερούς τους φίλους, αλλά με όλον τον σεβασμό στον Τσους, συγχαρητήρια σε αυτόν, και ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που τους άρεσε η δουλειά που έκανα φέτος, να πάρω τον Παναθηναϊκό από τη 17η θέση και να τον πάω στη 2η θέση της κανονικής διάρκειας και στο Final 4
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x