Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εξασφάλισε την πρόκρισή του στον τελικό του Hellenic Championship, επικρατώντας με 2-0 σετ του Γιάνικ Χάνφμαν.
Μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν, ο οποίος παρευρέθηκε στο Telekom Center Athens, δημοσίευσε στον λογαριασμό στα social media φωτογραφίες μαζί με τον Σέρβο πρωταθλητή.
Στις εικόνες φαίνονται οι δύο άνδρες να ανταλλάσσουν φανέλες, με τον Τούρκο τεχνικό να συνοδεύει την ανάρτησή του με μήνυμα στο οποίο αναφέρει ότι ήταν τιμή του να φιλοξενήσει τον Τζόκοβιτς στο «σπίτι των πρωταθλητών», όπως ο ίδιος το περιέγραψε.
Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αταμάν:
«Ήταν τιμή μου να φιλοξενήσω έναν από τους κορυφαίους στην ιστορία στο σπίτι των πρωταθλητών, το ΟΑΚΑ, και να γίνω μάρτυρας της νίκης του. Του εύχομαι καλή επιτυχία στον αυριανό τελικό».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






