Ελλάδα

Αταμάν: «Σλούκας και Χουάντσο θα παίξουν 100% στο Final Four, χρειάζονται 7-10 μέρες»

Μετά το ματς του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Προμηθέα, ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στην κατάσταση των τραυματιών Κώστα Σλούκα και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Χωρίς να πατήσει το γκάζι, ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε με σκορ 90-82 του αξιόμαχου Προμηθέα στην ωραία ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, σε εξ αναβολής ματς για τη Stoiximan Basket League.

Μετά την αναμέτρηση, ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τους τραυματισμούς των Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Κώστα Σλούκα, εκφράζοντας την άποψή του πως αμφότεροι θα προλάβουν να είναι έτοιμοι για το Final Four, αφού ο χρόνος μέχρι τότε φτάνει και περισσεύει για να επανέλθουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν δύσκολο να βρούμε κίνητρο σε αυτό το ματς, γιατί ο αποτέλεσμα του παιχνιδιού δεν θα άλλαζε κάτι στη θέση μας στη βαθμολογία. Είμαστε πρώτοι. Και φυσικά γιατί προερχόμασταν από μία πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στη Μακάμπι. Παίξαμε σοβαρά από σεβασμό στους περίπου 10.000 οπαδούς μας που ήρθαν στο γήπεδο. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, γιατί χρησιμοποποίησαμε όλους τους παίκτες μας. Κάποιοι ήταν θετικοί, άλλοι όχι. Όπως και να'χει κερδίσαμε.

Σλούκας και Χουάντσο θα παίξουν 100% στο Final Four. Κάνουν θεραπεία. Έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες και οι γιατροί μου είπαν ότι χρειάζονται μια εβδομάδα με 10 μέρες για τη θεραπεία. Είναι καλό για αυτούς. Θα ξεκουραστούν και θα είναι φρέσκιοι για το Final Four.

Είναι μια καλή ερώτηση (σσ. για το αν υπάρχουν ομοιότητες με την πρόκριση που είχε πετύχει με την Εφές στο Final Four), αλλά δεν είναι τώρα η ώρα να την απαντήσω. Αυτή η συνέντευξη Τύπου είναι για το ματς του πρωταθλήματος. Νομίζω την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε Media Day για το Final Four. Τότε μπορούμε να σχολιάσουμε τα πάντα, γιατί αυτή είναι μία μεγάλη ιστορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x