Ελλάδα

Αυτά ισχύουν για ΑΕΚ και Τζέιμς

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΚ με αφορμή το ποστάρισμα του Ντελρόι Τζέιμς.

Ο Ντελρόι Τζέιμς κατήγγειλε νωρίτερα μέσω ανάρτησής του στα social media την ΑΕΚ για καθυστερήσεις στις πληρωμές, ωστόσο κύκλοι της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ είναι καθησυχαστικοί και τονίζουν πως η συγκεκριμένη αντίδραση του παίκτη είναι μάλλον υπερβολική, αν και είναι φυσιολογικό να απαιτεί τα δεδουλευμένα του.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που συνέλεξε το sportfm.gr, στον έμπειρο φόργουορντ πράγματι οφείλεται ένα μηνιάτικο από την «Ένωση», το οποίο φυσικά και θα αποπληρωθεί, όπως συμβαίνει με όλους τους παίκτες, ενώ η προθεσμία της δεύτερης δόσης λήγει σήμερα (31/7).

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ πάντως είναι δυσαρεστημένοι από την κίνηση του Τζέιμς, αφού -όπως τονίζουν- ήταν από τους πλέον καλοπληρωμένους παίκτες της ομάδας, αν και δεν θεωρείτο βασικός, στους 18 μήνες που φόρεσε τη φανέλα της, ενώ μέχρι τώρα δεν υπήρχαν καθυστερήσεις προς εκείνον.

Να σημειωθεί πάντως ότι ο 32χρονος φόργουορντ δεν υπολογίζεται από τον Ηλία Παπαθεοδώρου και δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιό του από την πλευρά του «Δικέφαλου», με τον παίκτη να μένει ελεύθερος για να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Από ‘κει και πέρα, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχουν επ’ ουδενί οικονομικές δυσκολίες στο σύλλογο, κάτι που αποδεικνύεται και με τη συμφωνία με γνωστή στοιχηματική εταιρεία, που θα συνεχίσει να είναι χορηγός της ομάδας και την επόμενη σεζόν, όπως θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες. Κι όλα αυτά σε μια εποχή που το ελληνικό μπάσκετ βιώνει μια πραγματικά δυσμενή κατάσταση.

Κατά τα λοιπά, στην «Ένωση» προχωρούν τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις, με τον Κέντρικ Ρέι να βρίσκεται μια ανάσα από το να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα», ενώ στην περίπτωση του Χρυσικόπουλου τηρείται στάση αναμονής, καθώς στον «Δικέφαλο» περιμένουν να μείνει ελεύθερος ο παίκτης από τον ΠΑΟΚ.

Τέλος, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προχωρήσει και να ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποκτηθεί για τη θέση «5», με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να επεξεργάζονται 2-3 πολύ καλές περιπτώσεις ξένων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x