Ελλάδα

Βαλέτα: «Δεν υπάρχουν αουτσάιντερ»

Για τη φιλοξενία του Final Four Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών απ’ την Τερψιθέα, αλλά και τις ελπίδες της ομάδας της για διάκριση στο θεσμό μίλησε η Πέπη Βαλέτα. «Τα νοκ άουτ κρύβουν εκπλήξεις», επεσήμανε.

Τον χαρακτηρισμό του αουτσάιντερ που έχουν αποδώσει στην Τερψιθέα, ενόψει του Final Four Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών σχολίασε η Πέπη Βαλέτα, με δηλώσεις της στην επίσημη σελίδα της ΕΟΚ.

Η έμπειρη παίκτρια του συλλόγου της Γλυφάδας τόνισε τις ελπίδες που έχει η ομάδα της για διάκριση, ενώ αναφέρθηκε και στη δυσκολία που έχει ο ημιτελικός κόντρα στην Αναγέννηση Ν. Ρυσίου.

Αναλυτικά:
-Τι περιμένεις από την ομάδα σου και τη συμμετοχή της στο Final Four;
«Είμαστε χαρούμενες που θα λάβουμε μέρος στο Final Four, καθώς είναι η πρώτη συμμετοχή της Τερψιθέας στη διοργάνωση. Θεωρούμαστε το αουτσάιντερ στο Final Four, αλλά έχει αποδειχθεί ότι δεν υπάρχουν αουτσάιντερ σε αυτούς τους θεσμούς. Τα ματς είναι νοκ άουτ και κρύβουν εκπλήξεις. Στόχος μας είναι ένα μετάλλιο και σίγουρα να φανούμε ανταγωνιστικές και να δείξουμε μια καλή εικόνα στους αγώνες».

-Το γεγονός ότι θα γίνουν οι αγώνες στο γήπεδό σας θα σας επηρεάσει θετικά;
«Νιώθουμε οικεία στο γήπεδό μας και είναι ένας χώρος που τον ξέρουμε καλά. Με το που ξεκινάει βέβαια ένα παιχνίδι όλα ξεχνιούνται και κοιτάμε μόνο πώς θα πετύχουμε το στόχο μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε προσηλωμένες στον ημιτελικό με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και προετοιμαζόμαστε γι’ αυτόν τον αγώνα».

-Ποιο θα είναι το δυνατό σημείο που θα βασιστεί η Τερψιθέα ενόψει αυτής της διοργάνωσης;
«Εμείς τον τελευταίο καιρό έχουμε ανοδική πορεία, καλό κλίμα και έχουμε δέσει σαν σύνολο. Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλά καινούρια πρόσωπα και θέλαμε το χρόνο μας. Επίσης έχουμε και ενθουσιασμό για το γεγονός ότι η Τερψιθέα παίζει για πρώτη φορά σε Final Four και θα επιδιώξουμε μια καλή παρουσία».

-Τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξετε στον ημιτελικό με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου;
«Η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου διαθέτει καλή ομάδα. Είναι τέταρτη στο πρωτάθλημα, έχει αξιόλογες Ελληνίδες παίκτριες και μια καλή ξένη. Πρέπει κατά τη γνώμη μου να προσέξουμε πολλά πράγματα. Παίζει γρήγορο μπάσκετ με αιφνιδιασμούς και αυτό θα πρέπει να το περιορίσουμε για να κερδίσουμε το ματς και παράλληλα να σταματήσουμε τα ατού της. Θα είναι σίγουρα ένα καλό παιχνίδι».

-Πώς βλέπεις τη φετινή διοργάνωση του Final Four;
«Είναι πολύ σημαντικό που το Final Four θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΡΙΤ. Ελπίζω να έρθει αρκετός κόσμος στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τους αγώνες. Εύχομαι να είναι μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ και να το ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x