Ελλάδα

Απάντηση Βασιλακόπουλου: «Μόνο περιφρόνηση στους χυδαιολογούντες και λαϊκίζοντες»

Για σαφέστατη απόφαση της κυβέρνησης για πώληση του ΟΑΚΑ κάνει λόγο ο Γιώργος Βασιλακόπουλος χαρακτηρίζοντας χυδαιολογούντες και λαϊκίζοντες όσους εμπλέκουν στην υπόθεση το θέμα της ονοματοδοσίας του.

Σαφή απόφαση πώλησης του ΟΑΚΑ συνιστά η αναφορά περί ρευστοποίησης και εκποίησης στο μνημόνιο, όπως αναφέρει σε απάντησή του ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ χαρακτηρίζει χυδαιολογούντες και λαϊκίζοντες όσους εμπλέκουν στην υπόθεση το θέμα της ονομασίας του ως «Νίκος Γκάλης», θεωρώντας προφανώς πως πρόκειται για προσπάθεια αποπροσανατολισμού.

Αναλυτικά η απάντηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου:

«Στους χυδαιολογούντες και λαϊκίζοντες, δεν αξίζει καμία απάντηση, ούτε ο δημόσιος διάλογος, παρά μόνο η περιφρόνηση. Προς γνώσιν του κοινού, πάντως, στο μνημόνιο της 12ης Ιουλίου 2015, το οποίο έχει υπογράψει η Κυβέρνηση της οποίας είναι μέλος ο κ. Κοντονής, στην 4η σελίδα της ελληνικής έκδοσης, αναφέρει τις λέξεις "ρευστοποίηση και εκποίηση". Αν αυτό δεν συνιστά πώληση, τότε διαφέρουμε σαφώς στην κατανόηση της ελληνικής γλώσσας. Έτερον ουδέν και δεν πρόκειται να επανέλθω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x