Ελλάδα

Βασιλόπουλος: «Απαιτείται μεγάλη προσοχή στο Ρέθυμνο»

Κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι η αποστολή του Περιστερίου στο Ρέθυμνο, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Ιδιαίτερα προσεκτικό θα πρέπει να παρουσιαστεί το Περιστέρι κόντρα στο Ρέθυμνο, καθώς η κρητική ομάδα «καίγεται» για τη νίκη ώστε να μείνει στο παιχνίδι της παραμονής, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Αναλυτικά το blog του Παναγιώτη Βασιλόπουλου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Έχουμε φτάσει στο πιο κομβικό σημείο του πρωταθλήματος όπου τα δύο παιχνίδια που απομένουν, θα κρίνουν και την θέση κατάταξης και το ποιον αντίπαλο θα αντιμετωπίσουμε στα playoffs. Γι’ αυτό και πρέπει να δείξουμε ακόμη περισσότερη συγκέντρωση στο πλάνο μας.

Καταφέραμε την περασμένη εβδομάδα να διαχειριστούμε το “πρέπει” διότι προερχόμασταν από τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού και τα πήγαμε εξαιρετικά. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα, απέναντι στο Ρέθυμνο.

Αναμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς το Ρέθυμνο παραμένει “ζωντανό” στο κόλπο της παραμονής και θα μπει αποφασισμένο από το πρώτο δευτερόλεπτο. Γι’ αυτό λοιπόν, απαιτείται μεγάλη προσοχή.

Δουλεύουμε σωστά, η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη, η θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα είναι ψηλά και μπορούμε και παραπάνω. Θέληση υπάρχει!
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x