Ελλάδα

Βεργίνης: «Πρώτος στόχος η άνοδος για Πανιώνιο-Να είμαστε ανταγωνιστικοί στο Final 8»

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Βεργίνης για τον Πανιώνιο εν όψει του επερχόμενου Final 8.

Ο αρχηγός του Πανιωνίου Δημήτρης Βεργίνης υπενθύμισε πως μεγάλος στόχος της ομάδας του είναι η άνοδος στην Basket League, αλλά ξεκαθάρισε πως στο Final 8 του Κυπέλλου στόχος είναι να παρουσιαστούν οι «κυανέρυθροι» ανταγωνιστικοί.

«Αρχικά για τον Πανιώνιο είναι μεγάλη επιτυχία που βρίσκεται δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Final-8 του Κυπέλλου. Ο στόχος που έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς είναι η άνοδος στην Α1 κατηγορία, γιατί ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που πρέπει να είναι εκεί τα επόμενα χρόνια. Έχουμε τιμήσει πολύ σημαντικά τον θεσμό του Κυπέλλου. Πέρσι αγγίξαμε την έκπληξη κόντρα στην ΑΕΚ, και φέτος αυτή η εμφάνιση μας θα αποτελέσει οδηγό κόντρα στον Προμηθέα που είναι μια πολύ καλή ομάδα και έχει κάνει φοβερές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμείς αυτό θέλουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί όσο μπορούμε και να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση», ανέφερε ο πολύπειρος γκαρντ.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Άρης Λυκογιάννης, τόνισε: «Συγχαρητήρια στην ΕΟΚ για την διεξαγωγή του τουρνουά και να ευχαριστήσουμε την πόλη του Ηρακλείου που για μία ακόμη φορά φιλοξενεί τον θεσμό του Κυπέλλου. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο βασικός στόχος του Πανιωνίου είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Elite League και η επάνοδος στην Α1. Παρόλα αυτά είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για εμάς που βρισκόμαστε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Final 8, εκπροσωπώντας ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας. Πέρυσι ήταν Β’ Εθνική. .. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει παίξει πολύ καλό μπάσκετ φέτος, ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε σωματικά και πνευματικά να ματσάρουμε την ενέργεια, θα είναι καλό τεστ για να μετρήσουμε τις δικές μας δυνάμεις και ο στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για να φτάσουμε στην επόμενη φάση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x