Ελλάδα

Βετούλας: «Διαφορετικός για μένα ο Απόλλων, αλλά κοιτάω το Ρέθυμνο»

Ο Νίκος Βετούλας αφήνει στην άκρη κάθε συναισθηματισμό και ως σωστός επαγγελματίας προετοιμάζει το Ρέθυμνο για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών.

Υπηρέτησε για χρόνια τον Απόλλωνα Πατρών ως παίκτης και προπονητής, αλλά έμελε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ρεθύμνου να το κάνει απέναντι στην ομάδα της καρδιάς του. Ο Νίκος Βετούλας, ωστόσο, είναι επαγγελματίας και αφήνει στην άκρη το συναίσθημα.

«Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα. Φυσικά δεν γίνεται να αλλάξουμε πολλά πράγματα μέσα σε τόσο λίγες μέρες. Θεωρώ πως πρέπει να ξεκινήσουμε από το ψυχολογικό κομμάτι. Τα παιδιά δείχνουν πολλή διάθεση και έχουν όρεξη τις μέρες που βρίσκομαι εδώ. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την δική μας απόδοση. Ο Απόλλωνας προέρχεται και εκείνος από κάποιες ήττες και είναι εξίσου πολύ σημαντικό παιχνίδι και για αυτούς. Θα προσπαθήσουν να κερδίσουν και να φύγουν από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται. Σίγουρα ο Απόλλωνας για μένα είναι κάτι διαφορετικό, αφού ήμουν 5 χρόνια ως προπονητής εκεί, αλλά τώρα εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας και να είμαστε 100% έτοιμοι ώστε να κερδίσουμε. Η άμυνα και τα ριμπάουντ είναι εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να μας δώσουν τη νίκη. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε εκτός παιχνιδιού τα ατού του Απόλλωνα αλλά η άμυνα και τα ριμπάουντ και ιδιαίτερα στο γήπεδο μας είναι πολύ σημαντικά», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x