Ελλάδα

Βετούλας: «Είχαμε από την αρχή τον έλεγχο»

Στη νευρικότητα των παικτών του Αμαρουσίου σε κάποια σημεία της αναμέτρησης στάθηκε ο Νίκος Βετούλας μετά τη νίκη επί της Καρδίτσας.

Ο Νίκος Βετούλας τόνισε πως οι παίκτες του Αμαρουσίου έκαναν καλό ματς κόντρα στην Καρδίτσα, εξήρε την απόδοση του Ραντούλιτσα επιθετικά, στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης στην τρίτη περίοδο όπου και δέχτηκαν εύκολα καλάθια και στην εμφάνιση του τέταρτου δεκάλεπτου και ζήτησε να κοιτούν ξεχωριστά το κάθε ματς.

Αναλυτικά: «Κάναμε ένα σχετικά καλό παιχνίδι, αν και σε κάποια κομμάτια είχαμε νευρικότητα. Από το πρώτο λεπτό είχαμε τον έλεγχο. Είχαμε σε καλή μέρα επιθετικά τον Ραντούλιτσα που μας βοήθησε να ανοίξουμε το γήπεδο και άλλα παιδιά που μπόρεσαν να υποστηρίξουν το ατομικό κομμάτι.

Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι και δώσαμε την ευκαιρία στην Καρδίτσα να βάλει κάποια καλάθια. Στην τέταρτη περίοδο κυριαρχήσαμε κι επιθετικά κι αμυντικά. Ήταν μία καλή νίκη που χρειαζόμασταν. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ιορδάνου για την απόδοσή του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x